Івано-Франківський окружний адміністративний суд, який захопив приміщення УДКТІагротранс хоче будувати житловий будинок? (відео+документ)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

Робочий колектив УДКТІагротранс звернувся з інформаційним запитом до Івано-Франківського окружного адміністративного суду щодо законності набуття правами власності на майновий комплекс, який був незаконно відчужений у підприємства, а також належності земельної ділянки за адміністративною будовою на якій планують звести багатоквартирний будинок.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

За інформацією отриманою з джерела в Івано-Франківському окружному адміністративному суді “люди у мантіях” спішно приватизували земельну ділянку для обслуговування адміністративних будівель незаконно відібраних у трудового колективу УДКТІагротранс, створили ОСББ та планують звести багатоквартирний житловий будинок (інформація перевіряється).

Натомість викинуті на вулицю, залишені на призволяще без робочих місць, зарплат та соціального захисту працівники УДКТІагротранс не просто не отримують грошового забезпечення, вони стали фактичними заручниками так, як не можуть ні звільнитися з підприємства, ні вийти на пенсію чи стати на біржу праці.

також читати: Шахрайство століття по Івано-Франківськи (відео)

Раніше представники УДКТІагротранс вже домоглися відкриття в ДБР кримінального провадження за ст.ст. 358, 364 та 365 КК України, відносно організованої групи вищих посадових осіб дердами, представників адміністративного суду та криміналітету. Працівники інституту визнані потерпілими по справі.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.