Впродовж ночі у Франківську спіймали трьох осіб з наркотиками (фото)

Кримінал, Новини

У ніч на 30 жовтня франківські патрульні затримали трьох осіб з наркотиками.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Як повідомляють правоохоронці, на вулиці Галицькій інспектори звернули увагу на двох підозрілих чоловіків. Останні, помітивши патрульних, помітно занервували та різко змінили напрямок руху.

Інспектори їх зупинили та провели поверхневу перевірку осіб. У одного з них патрульні виявили два паперові згортки та скляну ємність з речовиною, схожою на наркотичну, а в іншого – чотири ємності та шприц з невідомою речовиною. Звідки у них виявлене 19-річний та 23-річний місцеві жителі пояснити не змогли.

Третього громадянина виявили інспектори роти ТОР на вулиці Білозіра. Помітивши патрульних, останній намагався уникнути зустрічі з ними. Інспектори вирішили перевірити чоловіка. Провівши у нього поверхневу перевірку, виявили згорток із речовиною невідомого походження, схожою на наркотичну.

Патрульні громадян затримали та викликали на місце слідчо-оперативну групу. Ймовірні наркотики вилучено та направлено на експертне дослідження.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.