Бруківка і нові паркомісця: як у Франківську ремонтують двір на вулиці Дорошенка

Економіка, Новини, Суспільство

Ще одна адреса тепер стане зручнішою. На вулиці Дорошенка, 28 проводять підготовчі роботи для благоустрою.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Поки там демонтовують старе покриття та готують основу для брукування. А загалом має бути ремонт прибудинкової території та міжбудинкового проїзду.

Розпочали активні роботи у понеділок, 26 жовтня. За цей час вдалося демонтувати старе покриття і навіть розпочати встановлення бордюрів.

“Зараз ми вже виставляємо бордюри та поребрики, готуємо основу під влаштування брукованого покриття. Тут має бути облаштовано 9 паркомісць, благоустрій прибудинкової території та проїзду. Загалом тут 1200 метрів квадратних. Поки працюємо і сподіваємося, що погода дозволить завершити роботи повністю. На це нам знадобиться 2-3 тижні”, – розповідає п. Віталій, бригадир ремонтників, що виконують тут роботи.

Міський голова Руслан Марцінків наголошує, що облаштувати подвір’я за цією адресою звернулися мешканці. Роботи тут вкрай необхідні.

“З понеділка стартували з ремонтом у цьому дворі. Це територія біля гуртожитку. Після закінчення робіт тут буде зручна територія та проїзд. Буде врегульоване питання з паркомісцями. А взагалі до кінця цього року більше 60 дворів отримають нове обличчя. Працюємо, щоб кожен куточок ставав зручнішим та кращим”, – резюмував Марцінків.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.