У Франківську відправляють на дистанційне навчання 5-11 класи

Новини, Суспільство
У четвер, 29 жовтня, відбулося засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Зокрема, мова йшла про ситуацію із поширенням коронавірусної інфекції в місті, а також шляхи протидії цьому, про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Так, міський голова Руслан Марцінків дав доручення департаменту освіти та науки розглянути пропозицію, згідно з якою починаючи з понеділка, 2 листопада, школи перейдуть на змішану систему навчання.

«1-4 класи ми залишаємо на очному навчанні, а 5-11 класи – плануємо перевести на дистанційне навчання», – наголосив мер.

Окрім того, він звернувся до поліції переглянути роботу нічних клубів та закладів нічого характеру.

«Нічні клуби – це не те, без чого не виживуть люди. Завтра відбудеться комісія з надзвичайних ситуацій державна, очевидно будуть якійсь рішення. Тому прохання серйозно до цього поставитися», – резюмував Марцінків.

Нагадаємо, починаючи з середи, 28-го жовтня, в обласному центрі Прикарпаття відновився навчальний процес у закладах освіти.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.