8 років тюрми з конфіскацією отримав чоловік за продаж сина у Франківську

Кримінал, Новини

У липні 2018-го намагався продати тримісячного сина за 100 000 грн обвинувачений.

Обвинувальний вирок чоловікові, який хотів продати немовля, Івано-Франківський міський суд виніс 26 жовтня, про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Слідством встановлено, що у липні 2018 року 27-річний обвинувачений шукав осіб, готових купити його малолітнього сина. Згодом він познайомився з чоловіком, якому запропонував купити сина за 100 000 грн.

30 липня на вулиці Залізничній в Івано-Франківську правоохоронці затримали обвинуваченого. Затримання пройшло після обміну грошей на дитину.

У суді обвинувачений вини не визнав. Він розповів, що не мав наміру продавати сина, а просто хотів обманути чоловіка, щоб заволодіти його грошима.

Але він так і не зміг пояснити, чому після отримання коштів передав свого сина покупцю.

Свідок у суді розповів, що у липні 2018 поблизу вокзалу до нього підійшли двоє чоловіків і повідомили, що хочуть продати дитину. За допомогу у пошуку покупця обіцяли 5000 грн. Він одразу звернувся у поліцію і розповів про пропозицію чоловіків.

Інший свідок розповів, що брав участь у проведенні слідчих дій. 29 липня він зустрівся з обвинуваченим, який запропонував йому придбати дитину. Наступного дня він отримав від працівників поліції 100 000 грн і пішов на вулицю Залізничну, де обвинувачений мав передати йому свого сина.

Після отримання грошей обвинувачений із двома жінками передали йому хлопчика.

В результаті суд визнав чоловіка винним у торгівлі людьми і призначив 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.