Напередодні виборів у Коломийській районній ТВК висловили недовіру голові та недорахувались бюлетенів

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

23 жовтня відбулося засідання Коломийської районної територіальної виборчої комісії. Його скликали на вимогу членів комісії, які вирішили вкотре висловити недовіру голові ТВК Ігорю Рижиху.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

17 вересня на засіданні Коломийської районної ТВК намагалися висловити недовіру голові ТВК. Деякі члени комісії заявляли, що Ігор Рижих їх цькує, а його робота є деструктивною. Пропозицію поставили на голосування, але вона не набрала потрібної кількості голосів, повідомляє ОПОРА.

 На цьому ж засіданні члени Коломийської районної ТВК прийняли рішення додрукувати бюлетені. Справа в тому, що дві дільничні виборчі комісії Коломийського району під час перерахунку отриманих бюлетенів виявили нестачу. На дільниці №260364 в селі Гвіздець, коли ДВК розпакувала бюлетені і їх перерахувала з вказаних 1261 бюлетенів, було 761. Тобто не вистачало 500 бюлетенів, що становить 39,6%. Така ж ситуація виявилась під час перерахунку бюлетенів на ДВК №260708 в селі Русів, в них не вистачає 299 бюлетенів з 803.
Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.