Франківськ у “червоній” зоні: поліція перевіряє, чи є карантин у нічних клубах та кафе (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Поліція продовжує перевіряти франківські розважальні заклади на дотримання вимог карантину.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на  Фіртка.

З метою дотримання запроваджених обмежень, пов’язаних з карантином, поліцейські Івано-Франківщини продовжують проводити перевірки нічних клубів, кафе, ресторанів та інших закладів відпочинку. На порушників поліцейські складають адмінпротоколи, інформують в обласній поліції.

З періоду настання «червоної зони» в обласному центрі мобільні групи поліції уже перевірили близько двадцяти розважальних закладів.

Адже згідно постанови їх робота на період дії карантину забороняється після 22 та до 7 години ранку та склали три адміністративні протоколи за ст.44-3 «Порушення правил щодо карантину людей» КУпАП відносно керівництва закладів та підприємців, які проігнорували вимоги чинних наразі обмежень.

Поліцейські провели роз’яснювальну роботу щодо використання засобів індивідуального захисту (масок, рукавиць, дезінфекторів), наголошується на дотриманні соціальної дистанції та забезпечення інших карантинних вимог працівниками та відвідувачами.

Прикарпатські правоохоронці продовжують перевіряти стан дотримання карантинного режиму громадянами. Їх порушення тягнуть за собою не тільки адміністративну, а й кримінальну відповідальність.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.