У Франківську поліцейські шукають кошеня леопарда

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську поліція розшукує кошеня леопарда та його господарів, які наробили переполоху серед жителів міста.

Про це Суспільному Карпати розповіла речниця Нацоліції області Христина Максимчак, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

За її словами, на даний час правоохоронці опитали сусідів. І вони повідомили, що після першого випадку, коли вигулювали маленького леопарда, вони вже його не бачили.

“Відповідно, ми зараз не можемо сказати, де леопард знаходиться, хто його офіційний власник. Ми опитали сусідів, вони сказали, що хлопець з дівчиною гуляв. За показами сусідів, ми встановили, з якої квартири ці люди. Але їх наразі вдома немає. Дільничний офіцер поліції вже кілька разів ходив, але двері ніхто не відчиняє”, – каже Христина Максимчак.

Речниця Нацполіції говорить, що пошуки тривають: “Якщо буде повідомлення від громадян на лінію 102 про те, що знову вони бачать, як вигулюють леопарда, поліція оперативно буде реагувати. Виїдемо на місце події і з’ясуємо, хто його офіційний власник”.

Нагадаємо, що кошеня леопарда як домашнього улюбленця завели жителі мікрорайону “Калинова слобода”. Люди розповіли, що тварину бачили тут ще наприкінці серпня.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.