У Долині чоловік напідпитку відкрив стрільбу з балкону

Кримінал, Новини

У Долині Івано-Франківської області чоловік у нетверезому стані розпочав стрілянину з балкону п’ятиповерхового будинку.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу Нацполіції Івано-Франківщини.

Зазначається, що 27-річний місцевий мешканець вийшов на балкон власного помешкання і застосував пневматичну зброю у бік дороги. Правоохоронці, які приїхали на місце інциденту встановили, що правопорушник перебував сам у квартирі в стані сильного алкогольного сп’яніння й не зміг пояснити власні дії.

Як повідомили в Нацполіції, зловмисник стріляв із пневматичного револьвера марки “Trooper”. Зброю вилучили й направили на експертизу. На щастя, внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Було пошкоджено лише припарковану автівку, в якій не було людей.

Відомо, що правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею “Хуліганство” й найближчим часом планують оголосити про підозру чоловіку, який влаштував стрілянину. Максимальна санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 5 років.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.