Смолинський Едвард – № 4 у виборчому окрузі № 4 від політичної партії «За майбутнє»

Новини, Політика
«Не забувати історію та поважати традиції  рідного краю» – одне з гасел, з яким іде до Івано-Франківської міської ради Едвард Смолинський.
Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.
Його сім’я впродовж поколінь захищала ці цінності та продовжувала відстоювати незалежність України, як його родич Дмитро Вітовський, який був сотником Легіону Українських Січових Стрільців, одним із керівників Листопадового чину та секретарем Західної Української Народної Республіки.
Патріотизм для Едварда – це не просто лицемірне носіння вишиванок, в той час, коли розкрадаєш міський бюджет і всім усміхаєшся, бо люди кажуть «та краде, але ж щось робить» і рейтинг росте; це не білборди, на яких ти захищаєш українську мову в одному з найукраїномовніших міст, а клопітка щоденна праця на благо твоєї вулиці, міста, країни без витрачених мільйонів гривень з міського бюджету на рекламу цієї роботи (ще й на кожному стовпі, пісочниці пишеш своє прізвище), твій професіоналізм у тій сфері, де ти працюєш.
Едвард Смолинський народився 10 жовтня 1992 року у м. Івано-Франківську. Працює лікарем-травматологом в Міській поліклініці № 5 та в Оксфорд Медікал. Закінчив в 2015р Івано-Франківський національний медичний університет. Працював в Тлумацькій районній лікарні лікарем ургентної допомоги, також в міській поліклініці №1 та в ДСЮШОР. На сьогоднішній день здобув другу вищу освіту на кафедрі Інституту післядипломної освіти при ІФНТУНГ – менеджмент.

Смолинський Едвард – № 4 у виборчому окрузі № 4 від політичної партії «За майбутнє».

Опубліковано David Semon Четвер, 22 жовтня 2020 р.

З дитинства  активно займався різними видами спорту (футбол, дзюдо, великий теніс, плавання) та мистецтвом. В шкільні роки закінчив музичну школу по класу фортепіано. Покликанням його життя є допомога людям, особливо поважного віку, саме тому він започаткував проєкт «Чужих батьків не буває», в рамках якого підопічним Івано-Франківського геріатричного пансіонату безкоштовно проводять операції лікарі-травматологи.
В цьому році також підтримував проведення X Кубку ГО «Спільними Зусиллями» Мерінова Віталія з міні-футболу та допомагав мешканцям будинків на вул. Чорновола облаштовувати дитячі майданчики.
  «Маю мрію та велике бажання прикласти свої зусилля для добробуту та комфорту громади Івано-Франківська в найближчому майбутньому. Я хочу, щоб наше місто розвивалось і ставало успішним, щоб молодь могла реалізувати себе тут, а не за кордоном. Впевнений з вашою підтримкою та разом з вами ми зробимо Івано-Франківськ успішним містом для всіх поколінь», – розповідає кандидат в депутати ради Івано-Франківської міської об‘єднаної територіальної громади Едвард Смолинський.
Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.