З Прикарпаття на строкову військову службу відправили 129 призовників

Новини, Суспільство

З початку осінньої призовної кампанії до лав Збройних Сил України та інших військових формувань з обласного збірного пункту Івано-Франківського обласного військового комісаріату відправили 129 призовників.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Усім призовникам проводиться тестування на виявлення Covid-19 на безоплатній основі.

Забір крові для IFA-тестів проводиться за день до відправки у районах, а у разі виявлення позитивних результатів – проводиться ще й PLR-тест.

Нагадаємо, що осінній призов на військову строкову службу розпочався першого жовтня і триватиме до кінця грудня місяця. З Прикарпаття на строкову військову службу відправлять 415 призовників.

Термін проходження військової строкової служби для осіб з вищою освітою – один рік, для осіб без вищої освіти півтора року.

Військовослужбовці строкової служби до участі в операції Об’єднаних сил (ООС) на сході країни не залучаються.

“Призовники, яким надійшла повістка районного (міського) військового комісаріату на прибуття до призовної дільниці для проходження призовної комісії, забов’язані прибути до призовної дільниці у строк, зазначаний у повістці”, – йдеться у повідомленні на сторінці обласного військового комісаріату.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.