На Прикарпатті горів приватний будинок (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство
17 жовтня о 12.43 год.до Долинських рятувальників поступило повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Шевченкове, про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.
По прибутті до місця пожежі ,було встановлено,що горить покрівля та горище в приватному одноповерховому житловому будинку, розміром 10х10м. До гасіння пожежі було залучено відділення державної пожежно-рятувальної частини номер 10 та відділення державної пожежно-рятувальної частини номер 23.
У зв’язку із сильним задимленням працювала ланка газодимозахисної служби.На місці пожежі було встановлено,що на горищі будинку знаходиться три газові балони. Водопостачання здійснювалося від місцевої річки на відстані 60 м.О 13.19 год.пожежу було локалізовано,та з горища будівлі винесено газові балони,а о 13.38 год. пожежу було ліквідовано.Завдяки оперативності та професійності рятувальників потерпілих внаслідок пожежі немає.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.