В Галицькому парку з’явився незвичний житель – гімалайський ведмідь

Новини, Суспільство

У Центрі реабілітації диких тварин Галицького національного природного парку з’явився незвичний житель – гімалайський чорний ведмідь на кличку Гоша.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Гошу врятувала німецька зоозахисна асоціація.

“Вони відгукнулися і миттєво запропонували свою допомогу колишньому власнику з утримання двох гімалайських ведмедів, одночасно почали будувати для них вольєр в Німеччині”, – йдеться у повідомленні.

Працівники реабілітаційного центру провели ведмедю чіпування, вакцинування, діагностику та лікування. Потім почали працювати над документами.

“На жаль, в Україні безконтрольно розводять та утримують цих унікальних тварин, але коли стосується порятунку та вивезення за кордон або формальної конфіскації, бюрократична машина України починає буксувати. Врешті, прийняли спільне рішення, що Гоша залишається в Україні в умовах, які максимально наближені до природних”, – пишуть зоозахисники.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.