На Прикарпатті на самоізоляції перебуває майже чотири тисячі учнів

Здоров'я, Новини, Суспільство

За минулий тиждень у прикарпатських навчальних закладах захворіло 25 школярів та 44 педагоги. Розповів заступник голови облдержадміністрації Євген Фербей.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

За його словами, через це на самоізоляцію впродовж тижня відправили 1 304 учні, 106 вчителів та 57 класів. Дистанційно навчаються діти у двох закладах загальної середньої освіти, пише Бліц-Інфо з посиланням на Суспільне.

“Станом на сьогодні в області хворіють 58 учнів та 122 працівники. Загалом, на самоізоляції перебуває 3 924 учні, 341 працівник та 182 класи. Дистанційне навчання організували у десяти закладах загальної середньої освіти. З початку року захворіли 100 учнів, 223 учителів. На самоізоляцію відправлено 9 129 учнів та 954 працівники”, – зазначив Євген Фербей.

Найбільше школярів, які захворіли на COVID-19, в Івано-Франківську. Вчителі найбільше хворіють у Коломийському, Косівському, Снятинському районах та у Франківську.

Після самоізоляції з 460-ти закладів дошкільної освіти області роботу відновили 239.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.