Наталія Могилевська у халаті пригадала, як довела себе до депресивних думок та галюцинацій

Здоров'я, Новини, Суспільство

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла про один із неприємних періодів свого життя.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на ТСН.

Так, на сторінці в Instagram зірка поділилася з підписниками, що свого часу настільки активно працювала, що спала лише 2-3 години на добу. Наслідків шаленого ритму артистці довго очікувати не довелося. Так, зірка довела себе до депресивних думок та галюцинацій.

“Лягаєте спати рано чи пізно? Я за здоровий сон, хоча 10-15 років тому в шаленому ритмі без відпустки і вихідних, виділяючи на сон по дві-три години на добу, я загнала себе на межу нервового виснаження: долали депресивні думки, снилися страшні сни, були галюцинації… Це дуже страшно. Згодом зрозуміла, що бути щасливим і здоровим просто. Три кити здоров’я – сон, харчування і фізичні навантаження. Напишіть свій секрет здорового сну”, – поділилася Наталія.

У відповідь шанувальники знаменитості поділилися своїм досвідом та не забули потішити кумира компліментами.

  • Ви дуже красива, Наташо! Зміни вам до лиця… А здоровий сон, на мою думку, залежить від нашої внутрішньої рівноваги і спокою
  • Наталочко, ви як завжди супер красуня
  • Наталю, ви покращали й помолодшали! Ви приклад для наслідування!

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.