Поліцейські затримали хулігана, який стріляв у прикарпатця (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Раптовий конфлікт між двома франківцями завершився вогнепальним пораненням в одному із спальних районів обласного центру.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Правопорушника оперативно затримали на місці події. За фактом хуліганських дій та незаконного поводження зі зброєю слідчі розпочали кримінальні провадження.

Повідомлення до поліції Івано-Франківська надійшло 3 жовтня близько 18:20 від місцевої мешканки. Жінка вказала, що невідомий громадянин вчинив конфлікт з її чоловіком та вистрілив зі зброї йому в ногу.

На виклик одразу ж прибули патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група та оперативні працівники Івано-Франківського відділу поліції, які під час першочергових слідчих дій з’ясували, що зловмисник, перебуваючи по вулиці Гната Хоткевича, втрутився в конфлікт між жінками, так як одна з учасниць конфлікту була його знайома.

В цей час до вказаних осіб підійшов нетверезий потерпілий, який також приєднався до конфлікту, оскільки там була його дружина. Між чоловіками виникла суперечка, яка переросла у стрілянину: зловмисник витягнув з куртки предмет схожий на пістолет та вистрілив потерпілому в ногу. Як результат, 39-річного чоловіка з діагнозом вогнепальне поранення правого колінного суглобу доправлено до лікарні.

Перехожі громадяни затримали зловмисника на місці злочину та передали його поліцейським. Йдеться про 32-річного мешканця Івано-Франківська.

З місця події слідчі вилучили предмет схожий на пістолет, гільзу, магазин та інші речові докази, які в подальшому будуть направлені для проведення експертизи.

Порушника слідчі затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі йому оголошено про підозру та обрано судом запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та Кримінального кодексу України. За скоєне прикарпатцю загрожує до семи років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування. Встановлюються всі обставини події.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.