Франківськ сподівається погасити борги перед Нафтогазом до початку опалювального сезону

Новини, Суспільство

Найбільша проблема, яка стоїть перед Івано-Франківськом – увійти нормально в опалювальний сезон.

Про це заявив під час онлайн-включення міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

“Тому працюємо над тим, щоб погасити певну заборгованість перед НАК “Нафтогаз України”. Працюємо цей тиждень і наступний, щоб з 15 жовтня всі заклади були з теплом”,- зазначив очільник міста.

При цьому міський голова зазначив, що буде непросто. Наразі проводять перевірку загальної та внутрішньобудинкової мереж.

“Передають непогану погоду. Але з 15 жовтня ми повинні бути готові”, – додав очільник міста.

За його словами, ще одним серйозним викликом для комунальної мережі Франківська цього року він назвав те, що абонентів Станіславської теплоенергетичної компанії (СТЕК) розпочне обслуговувати “Івано-Франківськтеплокомуненерго”.

Руслан Марцінків вважає такі зміни до кращого – жителі міста зможуть отримувати однаково якісні послуги за однаковою ціною на всій території Івано-Франківська.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.