На Надвірнянщині чоловік вбив свого роботодавця

Кримінал, Новини

Днями у Надвірнянському районі чоловік вбив, а потім закопав тіло свого начальника.

Про це сьогодні повідомив начальник ГУНП в Івано-Франківській області Володимир Голубош, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Галицькі Гроші.

Відомо, що 25 вересня поліція дізналася про зникнення 56-річного чоловіка.

“Громадянин був відсутній, також був відсутній його транспортний засіб. Потерпілий проживав сам, по місцю проживання займався ремонтом автомобілів. Певний час з ним проживав 37-річний житель села Поляниця, раніше судимий за вчинення умисного вбивства. Він провів 10 років в колонії”, – каже Голубош.

Під час спілкування з поліцією чоловік спершу заперечував свою причетність до зникнення роботодавця. Однак згодом розповів, що 16 вересня молотком завдав смертельні тілесні ушкодження потерпілому. Він завантажив тіло в автомобіль, а згодом викинув його у річку разом з усіма предметами, причетними до вбивства. Впродовж чотирьох днів рятувальники шукали у водоймі тіло загиблого – але знайшли лише речові докази.

“Після ще одного спілкування з підозрюваним, він дав у своїх показах інформацію, де саме заховав тіло. Спершу він казав, що викинув тіло в річку, а потім сказав, що воно закопане біля річки. Під час проведення слідчих дій труп був виявлений, після заключення судово-медичного експерта було встановлено, що смерть настала від тілесних ушкоджень”, – доповнив Володимир Голубош.

Зауважимо, що мотивом вбивства стали гроші.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.