Служба судової охорони Івано-Франківської області провела динамічні тактико-спеціальні навчання з групою швидкого реагування (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Відбулися тактико-спеціальні навчання Служби судової охорони.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області.

3 жовтня, на базі Івано-Франківського професійного політехнічного ліцею №1 відбулися тактико-спеціальні навчання зі співробітниками Служби судової охорони, що входять до групи швидкого реагування.

Судових охоронців Прикарпаття готували до організації службової діяльності та виконання завдань за призначенням в умовах криміногенної та суспільно-політичної обстановки в регіоні, удосконалювали навички керівного складу в управлінні підрозділами у разі складної, швидкоплинної обстановки та прийнятті доцільних рішень в умовах обмеженого часу. Однією з цілей проведення цих тактико-спеціальних тренувань було формування у задіяного особового складу необхідних професійних та морально-психологічних якостей.

Під час навчань робився акцент на підвищенні рівня злагодженості роботи структурних підрозділів територіального управління Служби судової охорони в Івано-Франківській області у період підготовки співробітників резерву ІІ черги для виконання завдань за призначенням.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.