У Воскресінцях Коломийської ОТГ завершують відновлення пошкодженої паводком дамби

Новини, Суспільство

На річці Бистриця Солотвинська в селі Старий Лисець Тисменицького району та на річці Прут в селі Воскресінці Коломийського району тривають роботи з відновлення пошкоджених цьогорічним літнім паводком берегоукріплень та дамб.

У середу, 30 вересня на Прикарпатті з робочим візитом був Голова Держводагентства Валентин Шліхта. Очільник Агентства перевірив стан виконання відновлювальних робіт на водних об’єктах. Про це повідомили на сторінці Держводагентства, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.
Під час огляду об’єктів Валентин Шліхта звернув увагу підрядних організацій на обов’язкове розчищування русел річок для унеможливлення руйнації водогосподарських об’єктів під час проходження чергового паводку. Також Голова Держводагентства відзначив оперативність і належну якість роботи робітників, подякувавши їм за професійне виконання своїх обов’язків”, – йдеться у повідомленні.Своєю чергою начальник Дністровського БУВР Роман Михайлюк поінформував керівника Агентства про повне завершення відновлювальних робіт на трьох об’єктах на річках Рибниця, Прут, Чечва у селах Смодна, Заболотів та Верхній Струтин, відповідно.Окрім того, дамба у селі Воскресинці також перебуває вже на завершальному етапі відбудови. За інформацією підрядника, роботи планується завершити протягом 10 днів при сприятливих погодних умовах. На інших п’яти об’єктах триває активна фаза робіт.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.