Під час ліквідації пожежі в Луганській області загинув військовий

Кримінал, Новини, Суспільство

Під час ліквідації пожежі в Луганській області загинув старшина Артем Бондаренко, якого вважали зниклим безвісти. Його тіло знайшли під завалами бліндажа, пише Голос.if.ua, з посиланням на пресслужбу штабу ООС.

За словами побратимів військового, коли пожежа наближалася до позицій ВСУ, він евакуював військове майно.

Із сумом повідомляємо, що під час ліквідації пожежі на Луганщині, загинув старшина Артем Бондаренко, якого вважали безвісти зниклим. Тіло військовослужбовця знайшли під завалами бліндажа. Як стверджують побратими, в той час коли вони гасили пожежу, що стрімко наближалася до позицій, Артем займався евакуацією військового майна.

Командування Об’єднаних сил висловлює глибокі співчуття рідним та близьким загиблого воїна.

2 вересня Харківську та Луганську області охопили лісові пожежі, відомо про трьох постраждалих. Лише в Луганській області полум’я охопило понад 1000 гектарів територій. У штабі ООС не виключають, що пожежі спровоковані підпалом з боку бойовиків.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.