За крок до біди: у Коломиї з будівельного крана на сусіднє подвір’я впало 8 палет

Новини, Суспільство

Сьогодні на вулиці Шипайла (поруч з вул. Петлюри), де триває будівництво багатоквартирного будинку,  на сусіднє подвір’я з крану впало 8 дерев’яних палет.

У подвір’ї бавилися двоє дітей, але перед самим падінням палет мама покликала їх додому. Жінка одразу почала гукати робочих, однак на неї ніхто не зважавав: кран продовжував працювати, пише Голос.if.ua з посиланням на ДзеркалоМедіа.

На щастя, внаслідок падіння палет ніхто не постраждав, лише були пошкоджені електричні кабелі, через що будинок сьогодні-завтра буде без світла.

Коломиянка наголошує, що постійно потерпає від такого сусідства: роботи розпочинаються о 7 ранку і тривають допізна, в подвір’ї – постійне сміття та пилюка. Але раніше намагалася з розумінням ставитися до будівництва: “Я розумію, що будову мають завершити. Але ж тут безпеки немає жодної…”.

Згодом вдалось поспілкуватися з прорабом, який “заспокоїв”, що кран працюватиме приблизно ще місяць, а потім його заберуть.

На місце події викликали працівників поліції, які склали протокол, а також працівників РЕСу.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.