На Верховинщині під лісовозом зламався міст (фото)

Новини, Суспільство

За інформацією місцевих, під вантажівкою, вщент заповненою деревиною, провалився міст.

Інцидент трапився у Карпатах в межах Івано-Франківщини, а саме в селі Ільці Верховинського району. Як видно на фото, дерев’яний міст не витримав ваги лісовозу марки «КАМАЗ» – дерев’яні балки проломилися.
Унаслідок цього вантажівка ледь не перекинулася у річку, що протікає селом. Рух мостом для транспорту перекрито огороджувальною стрічкою. Інформації щодо походження деревини та постраждалих наразі немає  про це пише Голос.if.ua, з посиланням на очевидців із соцмережі Фейсбук.

“На фото старий міст через річку Чорний Черемош, що з’єднує Верховину і кілька сіл Івано-Франківської області (одне з найвідоміших – Дземброня). Він був побудований на початку 20-го століття. Металеві несучі конструкції ще тих часів. Решта – з дерева. Міст дивом встояв під час повені в 2008 році. З тих поруч почали будувати новий, встановили колони, але процес зупинився. Люди періодично відновлюють міст своїми силами, підтримують його в робочому стані, тому що це єдиний спосіб переїхати через річку для великого транспорту (автобуси, вантажівки). Сьогодні він не витримав, коли через нього проїжджав «Камаз». Дерев’яна частина моста не витримала і провалилась. Пощастило, що машина не впала з мосту”, – йдеться у дописі.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.