“Голос” висунув кандидатом у мери Києва шоумена Притулу

Новини, Політика, Суспільство

Сергій Притула боротиметься за крісло мера Києва. Шоумен став кандидатом на виборах від партії “Голос”. 

Очільниця політсили Кіра Рудик оголосила відповідне рішення. В “Інстаграм” 11 серпня вона опублікувала фото з однопартійцем,  про що інформує Голос.if.ua з посиланням на ASPI news

Керівництво партії сподівається, що Притула стане гідним конкурентом у боротьбі за головну посаду у столиці. Наразі діючий мер міста Віталій Кличко лідирує у соцопитуваннях. Саме йому пророкують перемогу на найближчому голосуванні.

Ймовірна участь шоумена у виборах була під питанням до останнього часу. Політик у “Фейсбук” також розповідав, що українці не повинні залишатися осторонь процесів, які відбуваються у нашій державі. Він закликав йти на вибори та голосувати, а також брати участь у виборчих кампаніях у якості кандидатів. Це все допоможе вплинути на ситуацію та змінити державу.

Місцеві вибори в Україні заплановані 25 жовтня. Депутати Верховної Ради не стали переносити дату голосування та заявили, що для цього немає підстав.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.