Богдан: Розцінюю підпал моєї Tesla як погрозу від влади (відео)

Відео-новини, Кримінал

Колишньому голові Офісу президента Андрію Богдану цієї ночі спалили автомобіль “Tesla”, повідомляє Голос.if.ua.

Відео з камери спостереження, на якому невідома особа підпалює його електрокар Tesla, він виклав на своїй сторінці у Фейсбук.

“Сьогодні вночі невідома особа підпалила мій улюблений і задекларований автомобіль – Тесла S. Хоча втрата важка (автомобіль згорів вщент), но я не сприймаю це близько до серця. Звичайно всіх хвилює питання, хто це зробив і чому?  Оскільки це лише черговий момент в ряду кримінальних справ проти мене і моїх друзів і чорнушних хвиль у ЗМІ, я розцінюю це, як погрозу від влади. Крім того, прослідковується певний символізм – рівно пів року з того часу як я щасливим звільнився з посади Керівника Офісу Президента. Я розумію, що замовник цього злочину має певний кримінальний досвід, а його співучасники сидять у найвищих владних кабінетах, проте дорогенькі, кризові історії – моя робота. Перекладаю – це Ви зараз бахнули керасінчіку у кастрік. Ну що ж, будемо зараз активно виводити Вас на чисту воду і постараємось забезпечити Вас комфортними умовами відбування покарання (про комфортні – не обіцяю”, – написав Богдан.

За даними поліції, авто Tesla підпалили приблизно о 3.00 11 серпня. Ніхто не постраждав. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу (умисне знищення або пошкодження майна).
Богдана 21 травня 2019 року призначили главою Адміністрації Президента. 25 червня він став керівником перейменованого відомства – Офісу президента. 11 лютого 2020 року глава держави Володимир Зеленський звільнив Богдана.
Згідно з електронною декларацією, Богдан володіє автомобілями Tesla Model S і Tesla Model X.
Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.