Івано-Франківськ: Міські лікарні отримали портативні бактерицидні лампи

Здоров'я, Новини, Суспільство

В області виявлено та лабораторно підтверджено 3536 випадків COVID-19. 106 із них — у Городенківському районі. За останні три дні помітна тенденція до зростання інфікованих — понад 70 нових підтверджень, про  інформує Голос.if.ua з посиланням на сторінку Городенківської ЦРЛ у Фейсбуці.

ФАПи та сільські амбулаторії, районні центральні лікарні перші приймають пацієнтів із підозрами на коронавірус. Саме тому там, на рівні з опорними медзаклдами, актуальною є санітарна безпека.

Громадська організація “Гірський рятувальний центр” придбала й передала портативні бактерицидні лампи майже до всіх районів. Такі опромінювачі дезінфікують приміщення за 30 хвилин. Їх можна переносити всюди: від приймального відділення до палат та коридорів. Ресурс роботи — 9 тисяч годин.

“Проект “Кварц-допомога Прикарпаттю” ми впровадили завдяки підтримці Міжнародного фонду “Відродження” та Представництва Євросоюзу в Україні в рамках ініціативи “Людяність і взаємодопомога”. Активно сприяла Івано-Франківська обласна рада, де створено відділ проектної та інвестиційної діяльності”, — повідомив волонтер ГО “Гірський рятувальний центр” Михайло Ковтун.

На розміщеному знімку: Михайло Ковтун та гендиректор КНП “Городенківська ЦРЛ” Олександра Косовець. 

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.