“Слуги народу” мали б пачками складати депутатські мандати – голова Комітету виборців

Новини, Політика, Суспільство

Не менше кількох десятків депутатів від “Слуги народу” мали б скласти депутатський мандат.

Пише Голос.if.ua з посиланням на заяву генерального директора Комітету виборців України Олексій Кошель ефірі “Прямого”.

“Якщо брати критерії демократичних європейських країн, я думаю не менше кількох десятків депутатів мали б просто скласти мандат, піти з політики, щоб про них просто забули. Я думаю, що людина, яка отримала депутатський мандат, а до цього мала ув’язнення за групове зґвалтування – таких людей не повинно бути у залі, або якщо ти відкрито листуєшся з повіями, або якщо ти фігуруєш у скандалах з елітними собаками і тд. Це велика проблема, це не питання фракції “Слуга народу”, це питання довіри українців до парламентаризму, я думаю, такі люди мали б пачками складати депутатський мандат”, – сказав Кошель.

Раніше співголова фракції “Європейська Солідарність” Ірина Геращенко заявила, що партія “Слуга народу” формують майбутні фальсифікації для маніпуляцій на місцевих виборах в Україні.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.