Савченко “петрує” у Космачі: з’явились фото скандальної політикині на Прикарпатті (фото)

Новини, Політика, Суспільство

На храмове свято до Космача приїхала екснардепка Надія Савченко.

Надія Савченко разом з сестрою Вірою приїхали на відпочинок в Карпати, інформує Голос.if.ua з посиланням на Версії.

Віра Савченко поділилась світлинами з походу та відвідин Маєтку Святого Миколая у Пістині.

Світлина від Lyudmila Nechiporenko.А 12 липня, на свято Петра та Павла, екснардепка відвідала Космач, де в цей день відмічають храмове свято. До слова, опубліковане фото космачан з Надією Савченко біля храму апостолів Петра та Павла викликало неоднозначну реакцію в соцмережах.

Журналіст та політоглядач Роман Реведжук – родом з Космача, жорстко висловився з цього приводу:

“Сьогодні 12 липня. Велике християнське свято. Гуцульщина – село Космач. Моя мала батьківщина. У день Петра і Павла у селі Храм. Церква у якій мене хрестили імені цих двох апостолів. У цій церкві був посвячений перший український Патріарх Романюк, який боровся за автокефальну єдину українську церкву і відбував у КГБшних буцигарнях 10 років заслання. А ще раніше, у селі була створена перша незалежна республіка, котра виступила проти радянської червоносракої окупаційної влади. І що ви думаєте? Окремі жителі цього села, котрі працюють за державні зарплати і не тільки, сьогодні запрошують вірну прислугу кума Путіна, українофоба Медведчука, вбирають її у вишиванку і радіють, що поклонилися їй. Медведчук, який віддав Василя Стуса у КГБшні буцигарні де той був закатований, а сьогодні судиться, щоб заборонити про це говорити і писати. Вони його вірну служницю приволокли у серце Гуцульщини. Раби. Просто раби і більше слів нема. Я горджуся, що я гуцул, але мені встидно, що такі раби паплюжать моїх предків і служать московитам та малоросам. Не так страшні московські воші, як свої українські гниди. Нема нації. Сплюндрована…”, – йдеться в дописі.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.