Коломиянам на замітку: як подати документи в ЦНАП, соцзабез і міську раду

Економіка, Новини, Суспільство

Нещодавно серед працівників міської ради, ЦНАПу та  соцзабезу виявили хворих на COVID-19. Приміщення одразу закрили на карантин.

В якому режимі тепер працюватимуть ці державні установи, журналістам «Дзеркала медіа» розповів секретар міської ради Олег Романюк, інформує Голос.if.uа.

ЦНАП повноцінно відновить роботу вже з четверга. До того часу триватиме дезінфекція приміщень, а працівники очікують результатів ПРЛ-тестів – вони визначать, кого з персоналу допустять до роботи.

Зачиненим залишиться тільки приміщення паспортного відділення. Тому тимчасово операції з відновлення та видачі документів можна буде здійснити лише в паспортному столі.

Соцзабез і міська рада тимчасово працюватимуть дистанційно. Подати документи можна, залишивши їх у спеціальній скриньці при вході чи надіславши на електронну пошту. Всі необхідні контакти можна знайти на сайті міської ради та в розділі Департаменту соціальної політики.

Окрім того, на дверях установ також вказана необхідна інформація.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.