У Франківську педіатричне відділення з Коновальця “переїде” на Сорохтея

Здоров'я, Новини, Суспільство

Новеньке і просторе приміщення на вулиці Сорохтея для педіатричного відділення №8 готують до відкриття вже цього року.

Там розміститься відділення, яке зараз функціонує на вулиці Коновальця, йдеться на сайті міського голови Руслана Марцінківа, про це інформує Голос.if.uа .

Варто зазначити, що теперішнє приміщення абсолютно не відповідає потребам, адже воно замале, пристосоване та в поганому стані. Але найголовніше – поліклініка його орендує. Тому медики з нетерпінням чекають на переселення.

«Новенькі апартаменти – просторі та ергономічні. Тут має бути 8 кабінетів педіатра, кабінети здорової дитини, кабінет щеплень, маніпуляційна та фізкабінет. Ну і, звичайно, буде реєстратура, ігровий куточок очікування маленьких пацієнтів і кабінети завідувача та старшої медичної сестри», – розповіла директорка КНП «Центр первинної медичної і консультативно-діагностичної допомоги Івано- Франківської міської ради» Ольга Савчук.

Міський голова Руслан Марцінків наголошує, що приміщення для поліклініки – це соціальний проєкт однієї із місцевих будівельних компаній.

«Це досить великий проєкт, що реалізовується у співпраці з БК «Ярковиця».Важливо, що таким чином не витрачаються кошти громади. За бюджет будуть придбані лише меблі та необхідний інвентар», – розповів Марцінків і повідомив, що відкрити поліклініку планують до Дня Незалежності. А обслуговуватимуть там діток з цілого мікрорайону.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.