Кабмін здійснив низку важливих призначень і звільнень: Повний список

Новини, Політика, Суспільство

Уряд призначив нових голів Держагенства водних ресурсів та Держслужби спецзв’язку та захисту інформації.

Кабінет міністрів на засіданні 8 липня провів низку кадрових рішень, зокрема, призначивши нового голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації, а також голову Держагенства водних ресурсів України. Про це інформує Голос.if.uа. з посиланням на представника уряду в парламенті Василя Мокан на особистій сторінці в Facebook.

“Кабмін сьогодні на засіданні ухвалив низку кадрових рішень”, – написав Мокан.

За його словами, уряд ухвалив призначити (проекти розпоряджень уряду):

  • Шахматенко Романа Сергійовича – заступником Міністра охорони навколишнього середовища та природних ресурсів України.
  • Щиголя Юрія Федоровича – головою Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.
  • Шліхту Валентина Михайловича – головою Державного агентства водних ресурсів України (встановивши випробувальний термін строком на 3 місяці).
  • Ігоря Євгеновича Гоцула – першим заступником Голови державної служби України з питань праці (шляхом укладення контракту про проходження державної служби на період дії карантину).
  • Ярову Євдокію Василівну – державним секретарем Міністерства захисту навколишнього середовища і природних ресурсів України (шляхом укладення контракту про проходження державної служби на період дії карантину).
  • Орленка Ігоря Миколайовича – заступником голови Державної фіскальної служби України (шляхом укладення контракту про проходження державної служби на період дії карантину).
  • Калініченко Наталію Григорівну – заступником голови Державної податкової служби України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації (шляхом укладення контракту про проходження державної служби на період дії карантину).
  • Заболотного Геннадія Вадимовича – заступником голови Національного агентства з питань державної служби.
  • Полоцьку Ольгу Олександрівну – виконавчим директором Національного фонду досліджень України.

Також Кабмін звільнив Петрова Валентина Володимировича з посади голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

“Кабмін прийняв рішення про тимчасове покладення виконання обов’язків державного секретаря Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України на Луцюк Аллу Іванівну (начальник Відділу по роботі з персоналом Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України)”, – додав чиновник.

Раніше ми повідомляли, що уряд виділить майже 1,7 млрд грн на розвиток регіонів, а також майже 30 млрд грн на покриття дефіциту Пенсійного фонду.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.