Уряд звільнив голову Держлісагентства

Новини, Суспільство

Андрій Заблоцький очолював Держлісагентство з грудня 2019 року.

У четвер, 2 липня, Кабінет міністрів України ухвалив рішення звільнити голову Державного агентства лісових ресурсів Андрія Заблоцького. Про це інформує Голос.if.uа з посиланням на повідомлення у Facebook  представника уряду у Верховній Раді Василя Мокана.

“Також на своєму засіданні уряд прийняв кадрове рішення – звільнити голову Державного агентства лісових ресурсів України Заблоцького Андрія Володимировича”, – написав Мокан.

Однак, про причини звільнення Заболоцького із займаної посади не повідомили.

До слова, 24 грудня 2019 року уряд призначив головою Державного агентства лісових ресурсів Андрія Заблоцького на п’ятирічний термін.

Нагадаємо, раніше слідчі ДБР спільно з прокурорами Офісу Генпрокурора провели обшуки у центральному апараті Держлісагентства та лісництвах Житомирської області. Причиною цього стала розтрата державного майна та незаконна вирубка дерев. У результаті трьом лісничим повідомили про підозру.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.