Івано-Франківщина: Область отримала від уряду Італії гуманітарний вантаж

Новини, Суспільство

30 червня Італійська Республіка передала для Івано-Франківщини вагому допомогу.

Човен, плаваючі та пересувні мотопомпи, електростанції, бензопили, рятувальні жилети, пожежні рукави та інше рятувальне спорядження надійшло структурам, що ліквідують наслідки руйнівної червневої повені, про це інформує  Голос.if.uа з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.

Гуманітарний вантаж у Міжнародному аеропорту “Львів” ім. Данила Галицького прийняв заступник голови ДСНС Руслан Білошицький, другий секретар представництва МЗС у Львові Роман Тершовчин.

Руслан Білошицький подякував уряду Італії за таку допомогу. Адже наша держава у квітні також підтримала цю країну, коли відправила гуманітарний вантаж для боротьби із коронавірусом.

Іноді простим людям здається дивною державна позиція: в самих біда, а допомагають іншим. Однак добро завжди віддячується. Така благодійна солідарність поширена у світі і є нормою міжнародних відносин.


Гуманітарний вантаж прибув до Міжнародного аеропорту “Львів”.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.