В Івано-Франківську з’явиться спортивний комплекс силових видів спорту

Новини, Суспільство

Про це під час засідання сесії Івано-Франківської міської ради розповів стронгмен Сергій Конюшок. Депутати міської ради дану ініціативу підтримали та проголосували «за» будівництво комплексу.

Спорткомплекс силових видів спорту розташується на площі 1250 квадратних метрів по вулиці Чорновола, поруч зі стадіоном, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на Фіртка.

«Ми дійшли висновку, що найкращою концепцією розвитку цих видів спорту є будівництво власного спортивного комплексу. Він може бути виведений за два місяці. Всередині все ергономічно продумано, щоб розвивати силові види спорту», – наголосив Конюшок.

Він працюватиме у двох режимах: бізнес – з 7.00 до 12.00 та з 17.00 до 23.00; соціальний – з 12.00 до 17.00.

Крім того, у найменш завантажені години з 12 до 17 години планується проводити спортивні тренування для дітей та підлітків. Зокрема планують заняття з важкої атлетики, пауерліфтингу, для стронгменів, гирьового спорту, бодібілдингу.

«Також плануємо проводити регулярно спортивні змагання з ігрових видів спорту на відкритому майданчику – волейбол, футбол, теніс. Ми хочемо передати його громаді Івано-Франківська. Він буде безкоштовним, тому містяни матимуть можливість ним користуватися», – додав він.

Реалізація проєкту планується вже у наступному році – 2021. Кошторис на будівництво – 20 000 000 грн.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.