Одна із причин ДТП у Франківську, неправильна розмітка на дорогах (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Активісти ГО «Збережи життя на дорозі» та «Всеукраїнського об’єднання «Голос» зробили огляд доріг у місті Івано-Франківську: Грушевського, Симоненка – Миколайчука на предмет, правильної організації дорожнього руху.

Про це інформує щоденна-онлайн газета Голос.if.ua.

На вул. Грушевського (від Мельника до Петрушевича, звернули увагу на велоінфраструктуру а саме: розмітку 1.15 (позначає місце, де велосипедна доріжка перетинає проїзну частину). Дана розмітка нанесена неправильно, ширина велосмуги не відповідає стандартам, є 0,9 см. (по стандарту має бути 1.5 м.). Вул. Симоненка -Миколайчука підготовлений перехід дороги з тактильною плиткою для людей з вадами зору, виводить на перехід дороги однак знак пішохідний перехід і зебра відсутні.

По вул. Миколайчука є і інша проблема перехід обладнаний тактильною плиткою, для людей з вадами зору, а попереджувальних знаків для водіїв немає.

У зв’язку із виявленими порушеннями звертаємося з проханням до Народного депутата України, голови підкомітету по безпеці дорожнього руху ВРУ Оксани Савчук з проханням вплинути на міські комунальні служби і зробити дороги міста Івано-Франківська безпечними.

Подробиці у сюжеті від Голос.if.ua:

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.