Прикарпаття зменшило виробництво тютюнових виробів, харчів та напоїв

Економіка, Новини

У січні–квітні 2020року індекс промислової продукції в області склав 90,3% (в Україні – 92,1%), що відповідає 16 місцю серед регіонів держави, про це інформує Голос.if.ua.

На підприємствах добувної промисловості та розроблення кар’єрів  індекс промислової продукції становив 104,4%, переробної – 94,2%, з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 70,9%, пише  з посиланням на Головне управління статистики в Івано-Франківській області.

Збільшення виробництва продукції проти січня–квітня минулого року одержано у добуванні сирої нафти та природного газу на 4,7%, виробництві хімічних речовин і хімічної продукції – на 1,5%.

Зменшення випуску продукції спостерігалося у виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (на 2,8%), харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів (на 7,6%), машинобудуванні (на 9,8%), металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів, крім машин і устатковання (на 11,3%), у виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності (на 21,9%), виробництві, передачі та розподіленні електроенергії  (на 30%), текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів (у 1,6 раза), добуванні інших корисних копалин та розробленні кар’єрів (у 1,9 раза).

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.