Прикарпатські медики отримають надбавки за лікування хворих на COVID-19

Здоров'я, Новини

Національна служба здоров’я України уклала договори з усіма лікарнями, й тепер медики отримають зарплати та надбавки за роботу з інфікованими коронавірусом, про це інформує Голос.if.ua. 

Як повідомляє прес-служба Офісу президента, про це йшлося на традиційній селекторній нараді щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції, яка відбулася під головуванням глави держави за участі представників Кабінету міністрів та правоохоронних органів.

Додатково Зеленському повідомили, що Національна служба здоров’я України уклала договори з усіма лікарнями, й тепер медики отримають зарплати та надбавки за роботу з боротьби з коронавірусною інфекцією.

Договори не укладено лише з кількома медзакладами, які нині не працюють, адже перебувають у стадії ремонту. МОЗ контролюватиме це питання.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.