У вівторок, 19-го травня, синоптична ситуація – дежавю

Новини

Друга половина травня покотилася вперед, але погода – як зачарована. Періодичні дощі, низькуваті градуси, особливо вночі, коли рослини хочуть підростати. Атмосферний фронт із півночі знову підкине дощів.

Такий прогноз дає синоптик Наталка Діденко, про це інформує Голос.if.ua.

Опади пройдуть на Заході України, на Півночі, у більшості центральних областей та на Харківщині. У південній частині України, у Дніпрі з районами, у Луганській та Донецькій областях переважатиме суха погода.  Вітер буде із заходу, помірний.

Температура повітря найближчої ночі лише +6+9 градусів, на Півночі місцями +3+7 градусів, у південній частині +8+13 градусів. Завтра вдень в Україні очікується +14+20 градусів, на Півдні до +22 градусів, на Заході +18+24 градуси, на крайній півночі +9+13 градусів.

До вихідних помірно тепла чи й прохолодна погода втримається. З періодичними дощами. Трохи більше тепла відважить нам травень вже аж з наступного тижня.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.