Івано-Франківщина: Кількість інфікованих коронавірусом досягла 1200

Здоров'я, Новини

За минулу добу на Прикарпатті додалося 12 нових офіційно підтверджених випадків коронавірусної хвороби.

За минулу добу на Прикарпатті додалося 12 нових офіційно підтверджених випадків коронавірусної хвороби, про це інформує  . Загальне число інфікованих досягло 1200. Жертвами COVID-19 стали 68 осіб.

Комунальний транспорт в Івано-Франіквську не їздить, на маршрути в певні години виходять автобуси і тролейбуси для здійснення спецперевезень. За спостереженнями, водії дотримуються вказівок впускати до салону пасажирів із довідками з місця роботи на право проїзду. Іншим відмовляють, навіть людям похилого віку.

В обласному центрі працюють продуктові ринки та крамниці, перукарні та інші побутові майстерні. На вході в приміщення – контроль температури тіла, вимога до соціального дистанціювання.

Ціни на продукти харчування більш-менш стабільні, на рівні докарантинних. Міський голова Руслан Марцінків минулого четверга побував на продуктовому ринку та закликав франківців скуповуватися тут, щоб підтримати місцевих товаровиробників.

Напередодні на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій розглянули додаткові заходи із запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 на території області та забезпечення стабільної санітарно-епідемічної ситуації.

Людмила СТРАЖНИК

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.