Бренди Івано-Франківська та Калуша увійшли до ТОП-30 брендів України (логотипи)

Новини, Суспільство

Українські міста починають робити перші кроки у брендингу. Бренд міста — його візитівка, те, що вирізняє його серед інших регіонів, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на ІGotoWorld.

Логотип — не лише вдале дизайнерське рішення, це унікальність міста, його ексклюзивні пропозиції. Це ті емоції, які мають пробудити в туристів спогади про місто, це цінності, якими пишаються його мешканці.

Бренд для Калуша, який увійшов у ТОП-30 брендів України, розробила студія “White Studio Design”. Три топки солі з герба Калуша трансформувалися у червону корону над літерою К у новому логотипі міста. Вона також перегукується з архітектурними елементами місцевого храму. Кольористика запозичена з місцевої вишивки. Бренд Калуша включає лише логотип, без слогана.

У 2019 році представили бренд Івано-Франківська, який розробив Ігор Гуцуляк. Логотип нагадує вишивку в червоно-чорних кольорах. В основі – міська ратуша, її вигляд зверху. У ньому також прочитується фортеця, галка, перо та Карпати.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.