Головою Комітету свободи слова, інформації та діяльності ЗМІ ГР при ОДА обрано Ірину Василишин (документ)

Новини, Суспільство

19 лютого 2020 року відбулось установче засідання Комітету свободи слова, інформації та діяльності ЗМІ Громадської ради при Івано-Франківській ОДА.

На установчому засіданні присутні 6 з 7 членів ГР, які виявили бажання працювати в Комітеті, про це інформує Голос.if.ua.

також читати: ГР при ОДА обрала Владислава Ливинця головою комітету захисту прав людини, законності та правопорядку (документ).

За пропозицією Ірини Василишин затверджено персональний склад Комітету у повному складі (7 представників ІГС).

Головою  Комітету свободи слова, інформації та діяльності ЗМІ Громадської ради при Івано-Франківській ОДА обрано головну редакторку газети «Голос народу івано-Франківщини» та сайту Голос.if.ua Василишин Ірину Миколаївну. Заступником голови Комітету обрано Гринюка Юрія Юрійовича, секретаркою Комітету обрано Максимович Ірину Миколаївну.

також читати: Комітет з охорони здоров’я ГР при ОДА обрав керівні органи (документ).

Голова Комітету свободи слова, інформації та діяльності ЗМІ Громадської ради при Івано-Франківській ОДА Іриною Василишин запропонувала звернутися до керівництва ГР, про затвердження заступника голови ГР Ростислава Гудзінського куратором по напрямку роботи Комітету.

Редакція газети “Голос народу Івано-Франківщини” та сайту “Голос.if.ua”  щиро вітають головну редакторку видань з високою довірою громадськості Прикарпаття!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.