ГР при ОДА обрала Владислава Ливинця головою комітету захисту прав людини, законності та правопорядку (документ)

Новини, Суспільство

Чотирнадцятого лютого 2020 року відбулось установче засідання Комітету захисту прав людини, законності та правопорядку Громадської ради при Івано-Франківській ОДА.

На установчому засіданні були присутні 9 з 12 членів ГР, які виявили бажання працювати в Комітеті, про це інформує Голос.if.ua.

також читати: Комітет з охорони здоров’я ГР при ОДА обрав керівні органи (документ).

Тимчасовим головуючим зборів до обрання голови Комітету захисту прав людини, законності та правопорядку Громадської ради при Івано-Франківській ОДА було обрано Владислава Ливинця.

За пропозицією члена ГР при ОДА Михайла Стельмаха затверджено персональний склад Комітету у повному складі (12 представників ІГС). На посаду голови Комітету захисту прав людини, законності та правопорядку Громадської ради при Івано-Франківській ОДА висунуто дві кандидатури Владислава Ливинеця та Василя Ліуша. Більшістю голосів головою Комітету обрано Владислава Ливинця. Заступником голови Комітету обрано Василя Ліуша.

також читати: Громадська рада при ОДА обрала керівні органи (фото).

Голова Комітету захисту прав людини, законності та правопорядку Громадської ради при Івано-Франківській ОДА Владислав Ливинець запропонував звернутися до керівництва ГР, про затвердження заступника голови ГР Ростислава Гудзінського куратором по напрямку роботи комітету.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.