Комітет з охорони здоров’я ГР при ОДА обрав керівні органи (документ)

Новини, Суспільство

14 лютого о 14:00 год. в відбулось установче засідання Комітету з питань охорони здоров’я Громадської ради при Івано-Франківській ОДА, про це інформує Голос.if.ua.

На установчому засіданні були присутні 13 з 16 членів ГР, які виявили бажання працювати в Комітеті з питань охорони здоров’я.

також читати: Громадська рада при ОДА обрала керівні органи (фото).

Розпочав засідання заступник голови Громадської ради при Івано-Франківській ОДА Ростислав Гудзінський, який розповів присутнім, про хід формування комітетів та підготовку до пленарного засідання ради, яке відбудеться 19 лютого 2020 року (середа) о 15:00 год.

Присутні на установчому засіданні затвердили персональний склад Комітету з питань охорони здоров’я, у повному складі (16 представників ІГС) та обрали керівні органи, головою Тараса Боднара – представника громадської організації «Поклик нації», заступниками голови Богдана Венника – представника первинної профспілкової організації Івано-Франківської станції швидкої та невідкладної допомоги, Євгена Романишина – представника ГО «Українська національна громада», Ганну Гринів – представника «Івано-Франківської громадської обласної асоціації інвалідів ВОІ СОУІ».

також читати: Влада після тривалих підкилимних переговорі погодила кандидатуру на голову громадської ради при ОДА.

Окрім іншого Комітет з питань охорони здоров’я прийняв рішення звернутися до Громадської ради при ОДА з проханням призначити шляхом голосування заступника голови ГР Ростислав Гудзінський відповідальним куратором по напрямку роботи комітету із відповідними повноваженнями.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.