Тарас Виноградник: депутатів шантажем змусили прийняти Стратегію розвитку Прикарпаття на 2021-2027 роки (відео)

Відео-новини, Новини, Політика

Депутат Івано-Франківської обласної ради, заступник голови крайової організації ПП “Народний Рух України Тарас Виноградник на своїй сторінці у ФБ повідомив про шантаж під час прийняття Стратегії розвитку Прикарпаття на 2021-2027 роки, про це пише Голос.if.ua. 

“Вчора на сесії обласної ради, депутатів фактично шантажем змусили прийняти Стратегію розвитку Прикарпаття на 2021-2027 роки, до якої у всіх було багато питань і яку більшість з колег побачили вперше перед голосуванням. А голови депутатських комісій обласної ради котрі були в складі робочої групи – вперше побачили Стратегію !!!

Шантаж виглядав так – якщо не проголосуєте зараз, то не отримаєте коштів з бюджету та Державного фонду регіонального розвитку потім , у 2021-2023 роках.
Оскільки депутати зацікавлені у виділенні грошей на свої округи, які тріщать від проблем, вони й проголосували, заледве зібравши мінімальну потрібну кількість голосів.
Щоб трохи збавити температуру радості авторів Стратегії, чиновників ОДА, які виглядали так, ніби нарешті захистили омріяну дипломну роботу, хочу запевнити, що ми з громадою пильно стежитимемо за тим, куди ж буде вести область цей план дій.

Ми спитаємо кожного відповідального за кожним показником. Адже наша область – це не полігон для тестування політичних амбіцій окремих осіб “- зазначив Тарас Виноградник.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.