Дівчинка, яку п’яний батько облив бензином і підпалив, потребує допомоги (РЕКВІЗИТИ)

Кримінал, Новини, Суспільство

16-річна чернівчанка Ганна Крицька, яка нещодавно постраждала через свого батька, який облив її бензином і підпалив, досі перебуває у важкому стані, і потребує допомоги небайдужих.

“У приватному будинку між 38-річним чоловіком та його 43-річною співмешканкою виникла суперечка. 16-річна донька намагалася вгамувати батька. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік поводився агресивно. Взявши пляшку з бензином, облив ним кімнату та доньку. Рідина потрапила на гарячу піч і спалахнула. Вогонь миттєво перекинувся на 16-річну дівчину. Залишивши в будинку дружину і трьох дітей, чоловік втік з місця злочину. Потерпілу з численними опіками рук, обличчя та дихальних шляхів доставлено до лікарні”, – про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише Голос.if.ua .

Той день мама Анни пригадує дуже чітко. Жінка каже, що такі кадри витерти з пам’яті неможливо. П’яний чоловік влаштував сварку, а потім приніс пляшку з бензином, облив кімнату і навіть хлюпнув в обличчя доньки. В печі горів вогонь. За мить все спалахнуло. “Аня дуже миттєво загорілась. Я винною відчуваю себе, на її місці мала бути я, – говорить мама Наталя Крицька, – старший син витягнув Аню надвір і кинув у сніг, почав гасити. Навіть попросив допомоги у чоловіка, а той відповів: нехай, с***, горить, хай рятує той, кому треба”.

Дівчину госпіталізували до реанімаційного відділення через набряк дихальних шляхів. Через чотири дні перевели в опікове. Є ділянки глибоких опікових ран на лиці, кистях, треба оперувати, бо епідерміс не відновиться”, – коментує завідувач опіковим відділенням ЛШМД Ігор Семенюк. Опікою над постраждалими займаються волонтери. Відновлюють документи. Шукають варіанти з житлом. Забезпечують медикаментами. “На фронті ми бачили кадри страшні. А тут жах – у дитини спечене обличчя, волосся, важко дивитись. Залишатись байдужими не реально у цій ситуації”, – говорить волонтерка Любов Кукурузяк.

Ганна Крицька, досі перебуває у важкому стані, і потребує допомоги небайдужих.

Про це на своїй Facebook – сторінці повідомила волонтерка Катерина Пономарьова.

Банківські реквізити для допомоги на лікування дитини:

БФ “Волонтерський рух Буковини”
ЕДРПОУ 39776310
Р/р UA0935628200000
26005051509669
Приватбанк

Western Union
Ukraine , Chernivtsi
Ponomarova Kateryna

MоneyGram
Ukraine , Chernivtsi
Ponomarova Kateryna

Для посилок – Чернівці, НП №10
Пономарьова Катерина
тел: 0953344344.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.