Керівництво поліції Івано-Франківщини привітало з Днем народження дочку і сина загиблого правоохоронця (фото)

Новини, Суспільство

Дочці загиблого Романа Грицика 9 січня виповнилося 10 років, а сину 8 січня – 5 років. Привітали зі святом Анастасію і Максима поліцейські Івано-Франківщини, про це інформує Голос.if.ua.

У четвер, 9 січня, начальник ГУНП в Івано-Франківській області Володимир Голубош спільно з бійцями роти патрульної служби поліції особливого призначення “Івано-Франківськ” привітали іменинників зі святом, вручивши подарунки.

“Бажаємо Анастасії і Максиму міцного здоров’я, успіхів, яскравих емоцій та здійснення усіх задумів”, – наголошують правоохоронці.

Довідка

Роман Грицик – молодший сержант міліції, боєць батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Івано-Франківськ». В зоні бойових дій перебував з 18 серпня 2014 року. Загинув при виході колони з Іловайська «гуманітарним коридором» на дорозі поміж селом Новокатеринівка та хутором Горбатенко.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.