Виїхав на зустрічну: в поліції розповіли подробиці смертельної ДТП у Калуші

Новини, Суспільство

Як повідомляла Фіртка, аварія трапилася сьогодні, 9 січня, близько 12:20 год в Калуші.

Правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП, інформує Голос.if.ua.

Поліцейські з’ясували, що 18-річний водій «Audi», мешканець Калуша, здійснюючи обгін транспортного засобу, який рухався попереду, перетнув суцільну лінію дорожньої розмітки і виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого допустив зіткнення з автомобілем «Mitsubishi», під керуванням 37-річного місцевого мешканця, який рухався в зустрічному напрямку.

У результаті аварії водій «Audi» загинув на місці події. Крім того, 18-річного пасажира «Audi», водія та пасажира «Mitsubishi» доставлено до Калуської лікарні. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ.

Деталі та причини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються правоохоронці. Поліцейські закликають водіїв та пішоходів неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

“Завжди слід пам’ятати, що безпека на дорозі – це справа кожного і навіть незначне, здавалося б, порушення може стати причиною непоправної трагедії”, – наголошують правоохоронці.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.