Пробне ЗНО-2020: вартість за тестування

Новини, Суспільство

Регіональні центри оцінювання якості освіти визначили вартість проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

Вартість послуги залежить від витрат, пов’язаних з друком і комплектуванням тестових матеріалів, транспортних витрат (доставка матеріалів, послуги спецзв’язку), оплати праці працівникам, залученим до організації та проведення пробного ЗНО, тому ціна проведення одного пробного тестування дещо різниться в регіональних центрах, інформує  Голос.if.ua.

Так, найдорожче пробне ЗНО у Вінницькій, Житомирській, Хмельницькій, Київській, Черкаській, Чернігівській, Львівській, Волинській та Рівненській областях та місті Києві – 150 гривень.

У Херсонській, Миколаївській та в Криму – 145 гривень, у Донецькій та Луганській областях –144 гривні. 142 гривні українці заплатять в Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій та Закарпатській областях. У Харківській, Полтавській та Сумській областях – 141 гривню.

Найменше українці заплатять за пробне тестування у Дніпропетровській, Запорізькій, Одеській та Кіровоградській областях –138 гривень.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.