На Прикарпатті цілу ніч розчищали та посипали дороги

Новини

Станом на 10.00 год 28 грудня проїзд дорогами державного значення забезпечений. Через сильні снігопади, особливо в гірських районах, підприємства, що відповідають за зимове утримання доріг, працюють у посиленому режимі.  

Для забезпечення проїзду та ліквідації слизькості на дорогах державного значення Івано-Франківської області, а зокрема на гірських перевалах, працювало 30 одиниць техніки та 35 працівників, інформує Голос.if.ua з посиланням на Фіртка.

Використано 59 т солі та 155 т піщано-соляної суміші. В режимі чергування перебувало 58 працівників підрядних підприємств та 35 одиниць техніки.

“Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області закликає водіїв та пішоходів дотримуватися Правил дорожнього руху, подбати про належний технічний стан транспортних засобів та бути уважними на поворотах”, – зазначають у САД.

Протягом доби 28 грудня та вночі 29 грудня на Прикарпатті – значний сніг, утворення снігового покриву висотою 10-15 см, в Карпатах – 20-30 см. Пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий).

Погіршення погодних умов може призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг.

Можливе обмеження великогабаритних транспортних засобів на ділянках доріг державного значення (гірських перевалах):

Яблуницький перевал – а/д Н-09 Мукачево – Львів,

Вишківський перевал – а/д Р-21 Долина – Хуст,

Буковецький та Кривопільський перевали – а/д Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський,

Яблуницький перевал – а/д Н-09 Мукачево – Львів,

Буковецький перевал – а/д Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський,

Кривопільський перевал – а/д Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.