Сукня з LED підсвічуванням: Тіна Кароль вразила ефектним вбранням (фото)

Новини

У столичному Палаці Спорту відбулося відкриття масштабного 3-денного шоу “Різдвяна історія з Тіною Кароль” Сама ж співачка дивувала глядачів не лише вокалом, а й неймовірними нарядами, які змінювалися практично в кожному номері, повідомляє  Голос.if.ua.

Серед ефектних образів Тіни Кароль найбільшу увагу шанувальників привернула унікальна сукня з LED підсвічуванням. Її команда дизайнерів понад два місяці виготовляла спеціально для “Різдвяної історії”.

Основою для сукні став об’ємний каркас з сотнями лампочок. Вони під час виступу підсвічували різними кольорами білосніжний корсет костюма, який нагадував сніжинку. Над його створенням працювала відома українська дизайнерка Вікторія Гресь.

У цій сукні співачка разом з дитячим хором заспівала пісню “Україна – це ти”, що стало одним з найзворушливіших моментів концерту.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.